Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 6

Citate si statusuri noi, citate despre viata - statusuri despre viata - pagina 6 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 6 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Destin. Justificarea tiranului pentru crime si scuza prostului pentru esecuri.

 Vezi citat

Viata o primim fara sa o cerem si ne este luata fara sa fim intrebati.

 Vezi citat

Dobandim intelepciune mai mult din esecuri decat din succese. Deseori descoperim ce vom face prin cee ce nu am facut si probabil ca cel care nu greseste niciodata nu va face niciodata o descoperire. Samuel Smiles.

 Vezi citat

Luati in considerare cat de greu este sa te schimbi si veti intelege ce sanse aveti sa-i schimbati pe ceilalti. Jacob M. Braide.

 Vezi citat

Si daca as vrea, nu pot sa-mi pun viata-n rama, ca am cazut de prea multe ori ca un pion de dama.

 Vezi citat

Nu traim indeajuns ca sa tragem vreun folos de pe urma greselilor noastre, le savarsim in tot cursul vietii si tot ce putem face, tot gresind astfel, este sa murim indreptati. Jean de la Bruyere.

 Vezi citat

Viata e un laborator, in care omul intra necunoscator si iese ca un cunoscator, intra ca un element simplu si iese ca un element complex, din impur devine pur, din sclav devine liber, dintr-un om plin de ura un iubitor, de la slabiciune ajunge la putere, de la durere la fericire, de la moarte ajunge la Nemurire.(Swami Shiranda).

 Vezi citat

Idealurile care mi-au luminat calea si din cand in cand mi-au dat curaj reinnoit de a intampina viata cu voiosie, au fost bunatatea, frumusetea si adevarul. Albert Einstein.

 Vezi citat

Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 6 pentru Facebook

Citate si statusuri despre viata. Trimite statusuri, imagini si citate despre viata pe facebook, instagram si sms. Pagina 6.