Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 5

Citate si statusuri noi, citate despre viata - statusuri despre viata - pagina 5 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 5 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Mai sunt destule de vazut si mai sunt multe de trait si de-nvatat.

 Vezi citat

Oamenii normali nu stiu ca totul este posibil. - Winston Churchill.

 Vezi citat

Cel ce se teme sa piarda nu poate sa castige.

 Vezi citat

In trecut, ne pierdem in amintiri. In prezent, de fapt ne pierdem in trecut. In viitor ne pierdem in dorinta, in speranta.

 Vezi citat

Trateaza-i intotdeauna cu indiferenta pe cei care ti-ar manca si din fund ca sa le acorzi putina atentie, de obicei sunt oameni de nimic. In caz contrar, risti sa te alegi mereu cu lingai dupa fundul tau, si nu e o senzatie prea placuta, chiar daca uneori pot parea amuzanti in mediocritatea lor.

 Vezi citat

Traieste viata in goana asta nebuna ... trece un an de zici ca a trecut o luna.

 Vezi citat

Viseasa ca si cum ai trai o vesnicie, traieste ca si cum ai muri maine.

 Vezi citat

Copilarie. Perioada a vietii umane, intermediara intre idiotia prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii.

 Vezi citat

Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 5 pentru Facebook

Citate si statusuri despre viata. Trimite statusuri, imagini si citate despre viata pe facebook, instagram si sms. Pagina 5.