Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 4

Citate si statusuri noi, citate despre viata - statusuri despre viata - pagina 4 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 4 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Trec drept prin viata si sunt mandra de trecut. Si daca e sa pierd tot o iau de la capat.

 Vezi citat

Viseaza ca si cum ai trai etern, traieste ca si cum ai muri maine.

 Vezi citat

Ceea ce ramane in urma ta, nu e ceea ce afisezi in fata oamenilor... ci ceea ce scrii in sufletele lor.

 Vezi citat

Nu prefer frumusetea care este in zadar, prefer caracterul care este atat de rar.

 Vezi citat

Ce rost mai are sa spun. Imi pare rau ca ai ales un alt drum. Spre unul mai bun. Ce te va face mai fericit/a. Deschid ochii acum si vad rasaritul. N-am aripi sa zbor s-ating infinitul.

 Vezi citat

Cand plangi nimeni nu-ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau. In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

 Vezi citat

Maturitatea te face responsabil de toate lucrurile, bune sau rele, care se intampla cu tine, dar si cu cei din jurul tau.

 Vezi citat

Viata este acolo unde te regasesti, momentul in care simti ca iti apartine clipa si ca in ea sta ascunsa o viata intreaga.

 Vezi citat

Citate despre viata - Statusuri despre viata - pagina 4 pentru Facebook

Citate si statusuri despre viata. Trimite statusuri, imagini si citate despre viata pe facebook, instagram si sms. Pagina 4.