Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 9

Citate si statusuri noi, citate de dragoste - statusuri de dragoste - pagina 9 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 9 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Si chiar daca mi-ai rupt inima in mii de bucatele si cea mai mica dintre ele poate oferi dragoste cat sa umple cerul cu stele.

 Vezi citat

Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. - Euripide.

 Vezi citat

Poate sunt prea baietoasa.

 Vezi citat

Acea persoana care sa ne faca viata mai frumoasa, odata si odata tot va veni.

 Vezi citat

Pentru tine care esti tot ceea ce mi-am dorit, pentru ca ma intelegi si ma suporti, pentru ca imi faci toate poftele, pentru ca ma IUBESTI: MULTUMESC.

 Vezi citat

Ascund in suflet ganduri pe care n-ai sa le-ntelegi niciodata, port in priviri dorinte pe care nici nu le poti visa si oricat de tare mai poti sa ma intristezi uneori, totusi in fiecare zi numai tie iti soptesc TE IUBESC.

 Vezi citat

Pot sa concurez impotriva intregii lumi cu o singura mana, atata timp cat tu o tii pe cealalta.

 Vezi citat

In timp ce tipi la prietena ta, altul isi doreste sa ii sopteasca la ureche. In timp ce o insulti, altul o curteaza si ii reaminteste ca e o femeie de isprava. In timp ce o lovesti, altul ar vrea sa o iubeasca. In timp ce o faci sa planga, altul ii fura zambete.

 Vezi citat

Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 9 pentru Facebook

Citate si statusuri de dragoste. Trimite statusuri, imagini si citate de dragoste pe facebook, instagram si sms. Pagina 9.