Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 7

Citate si statusuri noi, citate de dragoste - statusuri de dragoste - pagina 7 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 7 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Iubirea-i ca o clepsidra, umple inima si iti goleste creieru.

 Vezi citat

Hai sa lasam orgoliul la o parte, ia-ma de mana si sa plecam departe uitand de toate.

 Vezi citat

Dar comportamentul tau e la fel de rau . Esti exact ca si mine cand vine vorba de iubire.

 Vezi citat

Cand te vad ma inrosesc. . As vrea sa-ti dai seama ca te iubesc.

 Vezi citat

Cand m-ai avut nu m-ai iubit... Si m-ai facut, am suferit... Doamne ce mult m-ai ranit,.... E prea tarziu dragostea mea.... Am mai sperat iubirea ta,.. Acum fa ce vrei cu ea.

 Vezi citat

Uneori, apropierea ta ma lasa fara aer, imi pierd vocea si toate lucrurile pe care vreau sa le spun nu mai pot fi spuse. Apoi, in tacere, pot doar sa sper ca ochii mei vor vorbi in locul inimii.

 Vezi citat

Iubirea adevarata inseamna atat curaj cat si teama. Este curaj pentru ca putem fi oricand raniti si teama pentru ca nu vrem sa-i pierdem niciodata pe cei pe care ii iubim.

 Vezi citat

Ador ca sunt atat de mica pe langa tine. Ador ca ma simt in siguranta langa tine. Ador fiecare atingere. Ador diminetile cu tine. Te ador pe tine.

 Vezi citat

Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 7 pentru Facebook

Citate si statusuri de dragoste. Trimite statusuri, imagini si citate de dragoste pe facebook, instagram si sms. Pagina 7.