Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 3

Citate si statusuri noi, citate de dragoste - statusuri de dragoste - pagina 3 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 3 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Ca sa ramana impreuna, doua persoane trebuie sa fie indragostite. Nu trebuie sa fie frumoase, tinere, adulte, perfecte, destepte, amuzante, interesante, bune. Indragostite, trebuie sa fie indragostite.

 Vezi citat

Tu... ma vezi mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt ca.. sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti cu.. vorbe dulci Inima mea.. nu vrea s-o minti, nu vrea s-o uiti...

 Vezi citat

Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti.

 Vezi citat

Daca n-ar fi ea... nimic nu ar fi, nimic nu ar avea rost... fara? ea nu pot trai...

 Vezi citat

De ce sa ne certam? Cand ne putem ucide in saruturi.

 Vezi citat

Fata in fata amandoi, fara nici un drum intre noi si niciunul inapoi.

 Vezi citat

Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei.

 Vezi citat

Stii? Un baiat isi face iubita geloasa flirtand cu altele, dar un baiat adevarat face pe altele geloase cu IUBITA lui.

 Vezi citat

Citate de dragoste - Statusuri de dragoste - pagina 3 pentru Facebook

Citate si statusuri de dragoste. Trimite statusuri, imagini si citate de dragoste pe facebook, instagram si sms. Pagina 3.