Citate de despartire - Statusuri de despartire - pagina 8

Citate si statusuri noi, citate de despartire - statusuri de despartire - pagina 8 pentru Facebook - amuzante si originale. Citate - statusuri - Citate de despartire - Statusuri de despartire - pagina 8 impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare).

Sunt zile si nopti care se duc, habar n-ai prin ce am trecut.

 Vezi citat

Am fost langa tine la rau si la bine. Dar ai uitat. Credeam in iubire. Mai mult decat in mine. Dar ai plecat...

 Vezi citat

Si zici asa "Las` ca trece, nu te supara.

 Vezi citat

Ma inalt sa zbor. Din nou dar uit ca aripile le-am pierdut.Cad si dau cu capul de trecut. Si doare iar cum a durut demult. Dar trece si-o iau de la inceput.

 Vezi citat

Te uiti atent, ma privesti cu regret. Asupra mea nu mai ai niciun efect.

 Vezi citat

Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an. Ai pus prea mult suflet. Nu-ti face corectie.

 Vezi citat

Iubire?

 Vezi citat

Ascunde-ti vorbele e timpul tau sa asculti. Ai vorbit prea mult in anii astia multi. De tine, de timp, de noi, de lumea care e intre noi. De tot ce sa intamplat, de tot ce ma marcat. Degeaba spui ca te-ai schimbat. Nici tu nu mai crezi ce zici.

 Vezi citat

Citate de despartire - Statusuri de despartire - pagina 8 pentru Facebook

Citate si statusuri de despartire. Trimite statusuri, imagini si citate de despartire pe facebook, instagram si sms. Pagina 8.