Ce e iubirea? La matematica: O problema. La istorie:...

Ce e iubirea? La matematica: O problema. La istorie: Un razboi. La chimie: O reactie. La arta: O inima. La mine: TU.

Citate de dragoste - #2887
Citate si statusuri de, cu si despre: matematica, problema, istorie, iubirea, reactie

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Ce e iubirea? La matematica: O - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Nimic nu este mai inselator decat falsa modestie.

 Vezi citat

Fluturii traiesc doar o zi pe pamant... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe...

 Vezi citat

Nu mai stiai ce inseamna timp. "Timpul zboara numai cand te ating". Asa-i spuneai. O iubeai cand dormea, nu-ti doreai decat sa o privesti. Tii minte, incercai sa nu clipesti.

 Vezi citat

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt.

 Vezi citat

Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.

 Vezi citat

Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita.

 Vezi citat

Egalitatea nu exista decat in matematica.

 Vezi citat

Poate acum nu ai chef nici sa o bagi in seama.

 Vezi citat