Sunt persoane care nu inceteaza niciodata sa se...

Sunt persoane care nu inceteaza niciodata sa se iubeasca. Asta pentru ca ceea ce ii uneste este mai puternic decat ceea ce ii desparte.

Citate de dragoste - #2864
Citate si statusuri de, cu si despre: inceteaza, niciodata, desparte, iubeasca, persoane

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Sunt persoane care nu inceteaza - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Cand esti furios, numara pana la 10, apoi vorbeste. Daca esti foarte furios, numara pana la 100.

 Vezi citat

Stii ca esti indragostit atunci cand nu mai poti adormi pentru ca realitatea este, in sfarsit, mai frumoasa decat visul.

 Vezi citat

Ea: - Daca ai fi altceva dar nu om ,ce ai fi? El: - Un caine. Ea: - De ce? El: - Pentru ca daca te-as pierde, te-as gasi dupa urme si miros.

 Vezi citat

Iubirea nu inseamna placere. - Confucius.

 Vezi citat

Ascund in suflet ganduri pe care n-ai sa le-ntelegi niciodata, port in priviri dorinte pe care nici nu le poti visa si oricat de tare mai poti sa ma intristezi uneori, totusi in fiecare zi numai...

 Vezi citat

A iubi o ora e ceva animalic, o zi e ceva omenesc, o viata intreaga e ceva ingeresc, dar a iubi toata viata o singura fiinta e divin.

 Vezi citat

Dragostea e ca o doctorie: daca e prea multa te omoara.

 Vezi citat

Nu stiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine cand te tin de mana.

 Vezi citat