Rusia: Avem niste femei , de iti ies ochii cand le...

Rusia: Avem niste femei , de iti ies ochii cand le vezi . -China: Noi avem niste covoare , numai de drag stai pe ele -Germania: Noi avem o tactica de razboi , daramam toata lumea . -America: Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun . -Romania: Noi avem femei rusoaice pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza americana.

Citate amuzante - #1827
Citate si statusuri de, cu si despre: supersonice, chinezesti, americana, rusoaice, covoare

Citate amuzante

Citate amuzante Statusuri si citate noi. Rusia: Avem niste femei , de iti - citate si statusuri amuzante pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Cand barbatul o face pe femeie sotia lui - acesta este cel mai mare compliment pe care il poate face vreodata si ca de obicei e ultimul.

 Vezi citat

O tigara iti scurteaza viata cu 2 minute... O sticla de bautura iti scurteaza viata cu 4 minute... O zi de munca iti scurteaza viata cu 8 ore.

 Vezi citat

Ocazia e iute la fuga si lenesa la intors.

 Vezi citat

Vreau ca la mine sa fie totul ca in poveste ... dar se primeste ca in banc ...

 Vezi citat

Moldova, Transilvania si Muntenia nu exista pe fata pamantului. Exista o singura Romanie: exista un singur corp si un singur suflet, in care toti nervii si toate suspinele vibreaza unul catre altul.

 Vezi citat

La inceput totul era perfect, apoi Dumnezeu a creat femeia....

 Vezi citat

Unele lucruri sunt atat de serioase incat trebuie sa razi la ele.

 Vezi citat

Auziti? Unii scriu normal, UNII SCRIU CU CAPS LOCK, IaR unII PaRca fAc Criz3 d3 ePil3psye.

 Vezi citat