Unii oameni trebuie sa se desparta ca sa isi dea...

Unii oameni trebuie sa se desparta ca sa isi dea seama ca sunt facuti sa ramana impreuna.

Citate de dragoste - #3086
Citate si statusuri de, cu si despre: desparta, impreuna, trebuie, facuti, oameni

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Unii oameni trebuie sa se - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Nu am nevoie... nu am nevoie... nu am nevoie... NU AM NEVOIE DE ALTELE...

 Vezi citat

Ce faci? Plec. Unde? Undeva departe. Cum te voi vedea? Umbre pe cer. De unde voi sti ca esti tu? Sperante. Cat va dura? O secunda. Daca imi va fi dor de tine unde te gasesc? In mintea ta. Si dupa?...

 Vezi citat

Il urasc pentru tot ce mi-a facut, il urasc ca m-a ranit , il urasc ca m-a mintit, il urasc ca imi spunea ca ma va iubi mereu si ca niciodata nu m-ar lasa orice s-ar intampla.

 Vezi citat

Daca nu ai incredere, ai pierdut deja batalia.

 Vezi citat

Cine iubeste si este iubit nu va mai fi niciodata acelasi om ca inainte.

 Vezi citat

Cea mai buna relatie este cea in care iubirea reciproca depaseste nevoia fiecaruia.

 Vezi citat

Cand m-ai avut nu m-ai iubit... Si m-ai facut, am suferit... Doamne ce mult m-ai ranit,.... E prea tarziu dragostea mea.... Am mai sperat iubirea ta,.. Acum fa ce vrei cu ea.

 Vezi citat

Cred ca incep sa fiu dependenta de iubirea ta si tot ce vreau e sa simt inimioara ta cum bate pentru mine, as vrea sa ma tii in brate, as vrea sa-mi spui cat de mult ma iubesti....

 Vezi citat