Femeile iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si...

Femeile iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atat.

Citate de dragoste - #3010
Citate si statusuri de, cu si despre: femeile, frumos, iubesc, multe, spune

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Femeile iti vor spune multe, ca - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Imbatranirea este un obicei prost pentru care un om ocupat nu are timp.

 Vezi citat

Nimeni nu poate sa ma faca sa te uit... Chiar daca..sunt departe... O sa vin si o sa-ti placa...Tot ce-ti fac fac fac... Iti e pe plac plac plac...

 Vezi citat

Ar trebui sa ne oferim trupul numai acelora care ne ofera tot sufletul lor.

 Vezi citat

Un copil isi intreaba bunicul "Ce este mai important sa iubesti sau sa fii iubit???" la care bunicul ii raspunde "Ce este mai importanat pentru un fluture aripa stanga sau aripa dreapta?".

 Vezi citat

Dragostea este un miracol acordat ca un dar minunat si pentru care ar trebui sa multumim in genunchi, fara a-i cere sa dureze mai mult decat ii este dat.

 Vezi citat

Oriunde te duci, oriunde te afli... te simt foarte aproape chiar si cand esti departe.

 Vezi citat

Motivul pentru care indragostitii nu se plictisesc unul de celalalt consta in faptul ca vorbesc intotdeauna numai despre ei insasi.

 Vezi citat

Tine-ma aproape.. pentru ca s-ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant.. in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele.

 Vezi citat