Dragostea lui Dumnezeu este cea mai mare forta...

Dragostea lui Dumnezeu este cea mai mare forta imaginabila. Poate crea viata, ierta pacate si schimba vieti. Nu exista nici o lipsa pentru care dragostea sa nu poata face nimic.

Citate de dragoste - #2956
Citate si statusuri de, cu si despre: imaginabila, dragostea, dragostea, dumnezeu, schimba

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Dragostea lui Dumnezeu este cea - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

De ochi frumosi e plina lumea. De ochi ce te privesc cu iubire si sinceritate, nu prea.

 Vezi citat

Nu permite relatiei sa se dezvolte prea repede inca de la inceput. Expresia: prea fierbinte ca sa nu se racesca este adevarata. Relatiile care se dezvolta prea rapid se consuma de obicei prea...

 Vezi citat

Invata s-o intelegi, invata s-o asculti... Si da-ti silinta, baiete, daca vrei s-o... Faci fericita, sa se simta iubita.

 Vezi citat

Am avut impreuna ceva la care altii poate nici nu visau... ne iubeam ca niste copii... in lumea noastra doar noi eram...

 Vezi citat

Ne nastem cu amprenta iubirii in inimile noastre, care ne face sa iubim tot ce ne pare frumos. Cine se mai indoieste ca suntem pe lume pentru altceva decat pentru a iubi?

 Vezi citat

Dragostea imatura spune "Te iubesc pentru ca am nevoie de tine". Dragostea matura spune "Am nevoie de tine pentru ca te iubesc".

 Vezi citat

Adevarul asteapta. Numai minciuna e grabita.

 Vezi citat

Si soarele luceste... pentru tine... exclusiv...

 Vezi citat