Cand dai dovada de dragoste si consideratie fata de...

Cand dai dovada de dragoste si consideratie fata de alte persoane de care nu esti apropiat in mod special sau nu consideri ca merita acest lucru, le acorzi dragostea lui Dumnezeu, ceea ce depaseste cu multa dragostea umana.

Citate de dragoste - #2932
Citate si statusuri de, cu si despre: consideratie, consideri, depaseste, dragostea, dumnezeu

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Cand dai dovada de dragoste si - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

"Dragostea" pentru ei este doar un cuvant - iar pentru noi doi este un vis.

 Vezi citat

Am fost creati pentru lucruri mai mari: pentru a iubi si a fi iubiti.

 Vezi citat

Egoism nu inseamna sa traiesti cum vrei, ci sa le ceri altora sa traiasca asa cum vrei tu.

 Vezi citat

Un copil isi intreaba bunicul "Ce este mai important sa iubesti sau sa fii iubit???" la care bunicul ii raspunde "Ce este mai importanat pentru un fluture aripa stanga sau aripa dreapta?".

 Vezi citat

In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii... e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine....

 Vezi citat

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

 Vezi citat

Iubirea este un mod de a te comporta, nu un sentiment. Este felul in care te trateaza cineva in fiecare zi, toata ziua... nu doar atunci cand ii merge bine.

 Vezi citat

Pastreaza-ti calmul. Furia nu e un argument.

 Vezi citat