Iubirea este un mod de a te comporta, nu un...

Iubirea este un mod de a te comporta, nu un sentiment. Este felul in care te trateaza cineva in fiecare zi, toata ziua... nu doar atunci cand ii merge bine.

Citate de dragoste - #2810
Citate si statusuri de, cu si despre: sentiment, comporta, trateaza, iubirea, fiecare

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Iubirea este un mod de a te - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi.

 Vezi citat

Vrei ca oamenii sa gandeasca lucruri bune despre tine? Nu te lauda.

 Vezi citat

Ea canta si eu ascult. Pe buzele ei calde mi se naste sufletul.

 Vezi citat

Cand dai dovada de dragoste si consideratie fata de alte persoane de care nu esti apropiat in mod special sau nu consideri ca merita acest lucru, le acorzi dragostea lui Dumnezeu, ceea ce depaseste...

 Vezi citat

Faptul ca o idee este acceptata de un numar mare de oameni nu constituie o dovada a validitatii ei.

 Vezi citat

Nu mai stiai ce inseamna timp. "Timpul zboara numai cand te ating". Asa-i spuneai. O iubeai cand dormea, nu-ti doreai decat sa o privesti. Tii minte, incercai sa nu clipesti.

 Vezi citat

As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar.....tu ma vei iubi?

 Vezi citat

Daca doua persoane sunt destinate pentru a fi impreuna, nu ii vor desparti nici timpul, nici distanta, nici certurile, nici gura lumii.

 Vezi citat