Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea...

Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut.

Citate de dragoste - #2482
Citate si statusuri de, cu si despre: dragostea, victima, facut, stiut, te-am

Citate de dragoste

Citate de dragoste Statusuri si citate noi. Tu esti viata mea, ziua nu are - citate si statusuri de dragoste pentru Facebook originale. Statusuri impartite pe categorii (despre viata, de dragoste, de despartire, despre fete, despre baieti, amuzante, despre prieteni, despre bani, filosofice, triste, de suparare, etc.).

Cea mai mare bucurie a vietii este sa fii convins ca esti iubit.

 Vezi citat

Sa tinem lumanarile de Craciun aprinse si dupa aceasta sarbatoare - lumanarea credintei in grija Creatorului nostru si lumanarea iubirii si compasiunii pentru aproapele nostru.

 Vezi citat

Iubirea este un ocean incomensurabil. Monoton pentru spiritele incomplete. Plin de frumuseti pentru marile spirite.

 Vezi citat

Iubirea-i un inger ce urca spre abis, stelele rasar si totu-i de vis. Privesc infinitul, sufletu-i plin, plin de lumina, focar auriu. Stelele cad, formand un covor, covor al pasiunii, covor plin de...

 Vezi citat

Dragostea e de neinteles... Cand o vezi la ceilalti iti este imposibil s`o percepi, iar cand ti se intampla tie, si mai putin...

 Vezi citat

Toata dragostea pe care o raspandesti se va intoarce la tine. Poate ca nu imediat, dar vei vedea in cele din urma ca este adevarat.

 Vezi citat

Daca n-am avea deloc defecte, n-am simti atata placere observandu-le la altii.

 Vezi citat

Ma-nebunesti...ce o sa faci cand mai cresti? Sunt gata sa te fac...fac sa ma iubesti.

 Vezi citat